BellaMay Bloemen | Workshops | Rouwbloemen | Met bloemen is alles leuker
  BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen   Workshops BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen   Rouwbloemen BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen   Contact BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen  
 

BellaMay Bloemen | Workshops

  Workshops

BellaMay verzorgt creatieve, gezellige workshops bloemschikken.

In het sfeervolle tuincentrum Huiting vinden workshops in de ochtend of middag plaats. Het aantal mogelijke deelnemers is minimaal 4 tot maximaal 16 personen . Onder begeleiding maakt u een bloemcreatie naar keuze, zie hiervoor de workshops op de planning. Na ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers gaat u aan de slag. Iedereen zal met een mooie creatie naar huis gaan, ook als u geen ‘groene vingers’ heeft. Alle materialen zullen aanwezig zijn, u hoeft zelf dus niets mee te nemen.

Volgt u liever een workshop bloemschikken op een andere locatie of tijdstip naar keuze?

Dat kan zeker, bijvoorbeeld in het kader van een vrijgezellenfeest, personeelsfeestje of creatief en gezellig samen bezig zijn met vriendinnen en/of familie. De workshop kan geheel naar wens en budget worden ingevuld, vanaf een minimum aantal van 4 personen. In overleg met u kan het soort creatie, de bloemen- en kleurkeuze bepaald worden.

Opgeven kan via info@bellamay.nl of telefonisch op 06-12867470.

     

Paas Slinger

Op een ondergrond van een strokrans en oasis wordt een lang tafelstuk gecreëerd. Naast de paastakken, mos en bloemen maken de veertjes en eitjes dit paasstuk mooi af.

Kosten
Locatie

Datum 1

Datum 2

 

€ 35,00
Tuincentrum Huiting,
Lexmondsestraatweg 2, Vianen
Vrijdag 3 April
van 10.00 tot 12.00 uur
Woensdag 8 April
van 14.00 tot 16.00 uur

 

BellaMay Bloemen | Paasslinger workshop

     
BellaMay Bloemen | Paasschijfjes workshop  

Paas Schijfjes

Boomschijfjes in verschillende maten worden vastgelijmd en vervolgens met groen, bloemen en paasdecoratie opgemaakt. Als er nog bloembolletjes te verkrijgen zijn, zullen ook deze verwerkt worden in dit vrolijke stuk.

Kosten
Locatie

Datum 1

Datum 2

 

€ 30,00
Tuincentrum Huiting,
Lexmondsestraatweg 2, Vianen
Vrijdag 3 April
van 14.00 tot 16.00 uur
Woensdag 8 April
van 10.00 tot 12.00 uur

     
BellaMay 2017 | Tessa Hofstee de Korte | 06 - 12 86 74 70 | info@bellamay.nl